spalatorie ecologica haine drumul taberei

Serviciile de spalatorie ecologica nu se limiteaza doar la zona Drumul Taberei. Va rugam vizitati lista cu puncte pentru colectare si predare in persoana (aici) sau pagina de ridicare / predare articole de catre personalul nostru (aici).

Spalatul ecologic se desfasoara in cateva etape in masura sa asigure un serviciu finit de calitate. Etapele sunt urmatoarele:

Sortarea hainelor murdare in functie de tip articol si tip material > adaptarea articolului la programe de spalare corespunzatoare
cantarirea articolelor.
 
Spalarea propriu-zisa: eficienta e garantata de 5 factori: calitate a apei, agitatie mecanica, timp, concentratie chimica si caldura. In literatura de specialitate echilibrul acestor factori e exprimat prin acronimul WATCH (Water quality, mechanical Agitation, Time, Chemical concentration, Heat)
 

 

Procesarea: articolele sunt uscate, calcate si impaturite. Uscarea foloseste aer fierbinte pentru a evapora umezeala si chimicalele din tesatura inainte de impaturire.

Impachetarea: tesaturile procesate sunt pregatite pentru livrare
 
Folosind serviciul de spalatorie ecologica Drumul Taberei aveti timp pentru lucruri mai importante in viata dumneavoastra.