curatatorie ecologica haine drumul taberei

Serviciile de curatatorie ecologica haine Drumul Taberei nu se limiteaza doar la zona Drumul Taberei. Va rugam vizitati lista cu puncte pentru colectare si predare in persoana (aici) sau pagina de ridicare / predare articole de catre personalul nostru (aici).

Este procesul de curatare ce foloseste un solvent organic altul decat apa cunoscut in literatura de specialitate ca "fluid de curatare uscata".

Spalarea este necesara pentru articole sau tesaturi carora nu le poate fi aplicat un proces ce foloseste apa, sapun sau detergent masina pentru curatare ecologica este o combinatie de masina de spalat si uscator de haine.
 
 

In timpul ciclului de spalare masina este alimentata automat cu solvent proaspat in timp ce solventul deja folosit este trimis catre filtrare si distilare un ciclu tipic de spalare dureaza intre 8 si 15 minute depinzand de tipul de articole si de gradul de murdarie stoarcerea se face la 350 – 450 rpm uscarea se face intr-un flux continuu de aer cald (aprox. 63 grade C) ultimul proces presupune aerisirea si odorizarea hainelor prin racirea fluxului de aer > astfel se asigura ca ultimii vapori ai solventului organic au fost indepartati.

Folosind serviciile de curatatorie ecologica haine Drumul Taberei aveti timp mai mult pentru lucrurile cu adevarat importante in viata dumneavoastra!